RADIOLOŠKI KONGRES/CONGRESS OF RADIOLOGY

Obavijest specijalizantima za Radiološki kongres 2017.

Poštovani članovi Udruženja/Udruge radiologa u Federaciji Bosne i Hercegovine,

koristim ovu priliku da Vam se obratim i obavijestim da sam nakon konsultacija sa Predsjednikom Upravnog odbora Udruženja/Udruge radiologa u FBiH donio odluku da se svim specijalizantima radiologije članovima Udruženja/Udruge radiologa u FBiH omogući besplatno učestvovanje na predstojećem Radiološkom kongresu 2017. godine u Sarajevu.

Specijalizanti sa prostora Federacije BiH koji nisu članovi Udruženja/Udruge radiologa u FBiH trebaju popuniti online pristupnicu koja se nalazi na web stranici Udruženja/Udruge (ONLINE PRISTUPNICA) i uplatiti godišnju članarinu od 60 KM.

Uplata se ne može izvršiti online, već fizički u nekoj od poslovnica banaka i pošti širom FBiH sa sljedećim generalijama:

Uplatio: Ime i Prezime, Adresa, Broj Telefona
Svrha uplate: Uplata godišnje članarine za Udruženje/Udrugu radiologa u FBiH za 2017. godinu
Primalac: Udruženje/Udruga radiologa u FBiH, Bolnička 25
Transakcijski račun: 1322602015845198
Otvoren kod: NLB Banka d.d. Sarajevo
Iznos: 60 KM

Na stranici Udruženja/Udruge radiologa u FBiH je potrebno da svi specijalizanti (stari i budući novi članovi Udruženja/Udruge) pristupe online registraciji za Radiološki kongres 2017.

Nakon popune generalija potrebno je unijeti verifikacijski kod (29092017), a potom za specijalizante je potrebno i učitati dokaz o izvršenoj uplati za članstvo u Udruženju/Udruzi radiologa u FBiH za 2017. godinu u vidu jpeg formata (slikati uplatnicu nakon izvršenja uplate u banci).

Radi lakše orijentacije gdje se treba izvršiti učitavanje (upload) slike uplatnice u prilogu maila se nalazi slikovit prikaz.

Po izvršenju svih gore navedenih koraka skupa sa učitavanjem dokaza o uplati, uslijedi će konfirmacijski mail kojim će specijalizanti biti obaviješteni o uspješno obavljenom postupku registracije.

Specijalizanti koji su već ranije izvršili registraciju za Kongres samo na osnovu verifikacijskog koda također mandatorno moraju dostaviti dokaz o uplati članarine (u formi priloga u jpeg formatu uplatnice), ali na mail: mjusufbegovic@gmail.com.

S poštovanjem,
Mr.sc.dr Deniz Bulja
Predsjednik Udruženja/Udruge radiologa u FBiH